Bestuur

Voorzitter:

Norman Talma (foto rechts) is niet voor het eerst onze voorzitter en kent de vereniging door en door. Ook Norman zijn kinderen zijn bij de brigade van jongs af aan opgegroeid. Norman is een echte mediator en zeer aanspreekbaar voor iedereen.  Met zijn nuchtere en overzichtelijke aanpak houdt hij de vereniging op de juiste koers.

Secretaris:

Arno, is als ouder van een jeugdlid binnen de vereniging een bekend gezicht. Hij is voor vragen vaak te vinden in het zwembad en anders kunt u hem bereiken via zijn e-mail adres.

Penningmeester:

Hetty Vodde heeft een professionele achtergrond in het voeren van bedrijfsadministratie en heeft daardoor de juiste ervaring om onze financiële zaken op orde en  gezond te houden. Verder zwemt Hetty al jaren in de senioren zwemgroep, beter bekend als de “groep Bets”. 

Hoofdtrainer:

Rik is als hoofdtrainer het aanspreekpunt voor alles wat er binnen het zwembad gebeurd op het gebied van opleidingen. Hij organiseert niet alleen de opleidingen voor de jeugdleden maar ook de trainingen voor de instructeurs. Rik zit als vertegenwoordiger van de Technische Commissie (TC) in het bestuur.

Algemeen Lid CVR:

Christiaan Kranenbarg zit namens de Commissie Varend Redden (CVR)  in het bestuur. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de CVR alles te maken met de varende opleidingen, bewakingen op het Geestmerambacht en onze aanwezigheid op tal van evenementen gedurende het jaar. 

Algemeen Lid PR:

Esmee Blok zit namens de Activiteiten Commissie (AC) en de commissie Public Relations (PR)  in het bestuur. De HHWRB heeft ook als doelstelling om preventief de verdrinkingsdood te voorkomen, dus daarom geven wij onder andere voorlichting op basisscholen en zijn wij aanwezig op evenementen om mensen te informeren.

Algemeen Lid:

Kees Bleeker is het historische geheugen binnen het bestuur. Erelid vanwege zijn decennia lange inzet als instructeur, commissie en bestuurslid. De familie Bleeker is sinds de oprichting van de vereniging altijd actief aanwezig geweest.