Bestuur

Voorzitter:

Joost de Vries, staat binnen en buiten Heerhugowaard ook bekend als “Zanger Joost“. Naast zijn grote passie zingen heeft Joost veel tijd en energie geïnvesteerd in diverse culturele evenementen zoals bevrijdingspop en Kruispop. Binnen de HHWRB is Joost al sinds jaar en dag instructeur en geeft hij onder andere les aan de trimploeg.

 

Secretaris:

Arno, is als ouder van een jeugdlid binnen de vereniging een bekend gezicht. Hij is voor vragen vaak te vinden in het zwembad en anders kunt u hem bereiken via zijn e-mail adres.

 

Penningmeester:

Hetty Vodde heeft een professionele achtergrond in het voeren van bedrijfsadministratie en heeft daardoor de juiste ervaring om onze financiële zaken op orde en  gezond te houden. Verder zwemt Hetty al jaren in de senioren zwemgroep, beter bekend als de “groep Bets”. 

 

Hoofdtrainer:

Giel Bleeker is als hoofdtrainer het aanspreekpunt voor alles wat er binnen het zwembad gebeurd op het gebied van opleidingen. Hij organiseert niet alleen de opleidingen voor de jeugdleden maar ook de trainingen voor de instructeurs. Giel zit als vertegenwoordiger van de Technische Commissie in het bestuur.

 

Algemeen Lid CVR:

Christiaan Kranenbarg zit namens de Commissie Varend Redden (CVR)  in het bestuur. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de CVR alles te maken met de varende opleidingen, bewakingen op het Geestmerambacht en onze aanwezigheid op tal van evenementen gedurende het jaar. 

 

Algemeen Lid PR:

Esmee Blok zit namens de commissie Public Relations (PR)  in het bestuur. De HHWRB heeft ook als doelstelling om preventief de verdrinkingsdood te voorkomen, dus daarom geven wij onder andere voorlichting op basisscholen en zijn wij aanwezig op evenementen om mensen te informeren.

 

Algemeen Lid:

Kees Bleeker is het historische geheugen binnen het bestuur. Erelid vanwege zijn decennia lange inzet als instructeur, commissie en bestuurslid. De familie Bleeker is sinds de oprichting van de vereniging altijd actief aanwezig geweest.