Skip to content

Covid19 Update

Bijgewerkt op 11 mei 2021

Zwembaden mogelijk weer open vanaf 18 mei

Met een voorbehoud heeft de overheid aangekondigd dat de zwembaden vanaf 18 mei weer open mogen. Hoewel we dat volgende week maandag pas echt zeker weten gaan we er alvast van uit dat wij vanaf donderdag 20 mei de deuren weer kunnen openen! In tegenstelling tot wat er in het seizoensblad staat zullen we blijven zwemmen t/m 1 juli.

Daarbij zullen de maatregelen/protocollen weer gelden die voor de sluiting ook gebruikelijk waren:

  • Blijf thuis bij klachten, 1.5 m, mondkapje binnen, handen wassen
  • Geen ouders in het zwembad; de kinderen gaan via de zijingang naar binnen en komen via de hoofdingang weer naar buiten
  • Geen gebruik van douches, kleedkamers op aanwijzing gebruiken
  • Zwemmen in 3e blok (20.40 / 21.30) alleen met reservering via de agenda

Contributie seizoen 2021/2022

Sinds corona ons (sport)leven is binnengetreden zijn we allemaal geconfronteerd met maatregelen die beperkingen brachten en daardoor ook invloed hadden op jullie financiƫle situatie en die van de vereniging. Omdat we dit jaar veel zwemavonden hebben moeten inleveren en omdat we ook donaties hebben gekregen ter compensatie, heeft het bestuur de volgende contributie maatregel genomen voor het volgende seizoen:

In plaats van 120 euro (1.) betalen de leden 38 euro contributie voor het seizoen 2021 / 2022 (2.).

Met deze bijdrage verwacht het bestuur dat we volgend seizoen toch de vastgestelde begroting kunnen waarmaken doordat we een groot deel van de binnengekomen contributie van 2020/2021 doorschuiven naar volgend seizoen. Voor meer informatie over deze eenmalige contributie wijziging kan je contact opnemen met de penningmeester.

  1. Tijdens de vorige ALV is al besloten om de contributie voor alle leden gelijk te trekken tot 120 euro. Er is daarmee geen verschil meer in de contributie bedragen tussen jeugd en volwassen leden. Hiermee komt de eigen bijdrage voor de examens te vervallen.
  2. De wijziging van de contributie is alleen van toepassing op leden die in 2020/2021 betalend lid waren en hun contributie voldaan hebben.