Covid19 Update

Bijgewerkt op 27 mei 2021

Verdere versoepelingen vanaf 5 juni

Per 5 juni gaan er nieuwe versoepelingen in. Onder voorbehoud dat de dalende trend blijft, maar dat lijkt goed te gaan komen!

Daarbij zullen de maatregelen/protocollen aangepast gaan worden:

  • Blijf thuis bij klachten, 1.5 m, mondkapje binnen, handen wassen
  • (Nog onbekend of de ouders in het zwembad mogen; de kinderen gaan via de zijingang naar binnen en komen via de hoofdingang weer naar buiten)
  • De douches en kleedkamers mogen weer gebruikt worden
  • 18+ mag tijdens het sporten de 1.5 laten vallen als dat noodzakelijk is voor de sport
  • Voor het zwemmen in 3e blok (20.40 / 21.30) vervallen de reserveringen (wij blijven onder de max 50)

Contributie seizoen 2021/2022

Sinds corona ons (sport)leven is binnengetreden zijn we allemaal geconfronteerd met maatregelen die beperkingen brachten en daardoor ook invloed hadden op jullie financiële situatie en die van de vereniging. Omdat we dit jaar veel zwemavonden hebben moeten inleveren en omdat we ook donaties hebben gekregen ter compensatie, heeft het bestuur de volgende contributie maatregel genomen voor het volgende seizoen:

In plaats van 120 euro (1.) betalen de leden 38 euro contributie voor het seizoen 2021 / 2022 (2.).

Met deze bijdrage verwacht het bestuur dat we volgend seizoen toch de vastgestelde begroting kunnen waarmaken doordat we een groot deel van de binnengekomen contributie van 2020/2021 doorschuiven naar volgend seizoen. Voor meer informatie over deze eenmalige contributie wijziging kan je contact opnemen met de penningmeester.

  1. Tijdens de vorige ALV is al besloten om de contributie voor alle leden gelijk te trekken tot 120 euro. Er is daarmee geen verschil meer in de contributie bedragen tussen jeugd en volwassen leden. Hiermee komt de eigen bijdrage voor de examens te vervallen.
  2. De wijziging van de contributie is alleen van toepassing op leden die in 2020/2021 betalend lid waren en hun contributie voldaan hebben.