Skip to content

Bij de DEEN supermarkten vinden ze het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij ze kunt doen, maar ook dat ze hun steentje bijdragen aan het sociale leven in de omgeving van hun filialen. Daarom sponsoren ze graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen. Door de corona crisis is er juist nu behoefte aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom heeft de Deen besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren waarbij € 400.000,- ten goede komt aan ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van de Deen winkels.

 Per 10 euro krijgt de klant 1 muntje om te storten in de verenigingskoker naar keuze.

De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. De munten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 12 september.

De verenigingen die meedoen aan de actie in de Deen aan de Hortensialaan te Heerhugowaard zijn;

  • Handbal vereniging Tornado
  • Korfbal vereniging Apollo
  • SiU Heerhugowaard
  • Atletiek vereniging Hera
  • Reddingsbrigade Heerhugowaard

Waarom kiezen voor de Reddingsbrigade Heerhugowaard?

Uiteraard hopen wij dat de klanten hun munten willen storten in de koker van de Reddingsbrigade. Naast een gezellige zwemvereniging zijn wij namelijk ook een non-profit vereniging met een maatschappelijk doel. Wij zetten ons in om recreatie en evenementen veiliger te maken. ook geven wij zwemles en leren kinderen hoe ze anderen in nood kunnen helpen. Voor deze doelen hebben wij naast onze rampeneenheid o.a. 2 eigen vaartuigen die uit eigen middelen zijn aangeschaft en worden onderhouden. Wij ontvangen geen enkele vorm van subsidie en zijn dan ook afhankelijk van contributie en donaties. 

Daarom willen wij u vragen om (naast mogelijk uw eigen vereniging) ook ons te steunen door het deponeren van sponsormunten in de koker van de Reddingsbrigade Heerhugowaard!

 

Wat gaan wij doen met de opbrengst? De Reddingsbrigade Heerhugowaard wordt regelmatig ingezet bij open water zwemwedstrijden. Om dicht bij deze zwemmers te blijven, zonder dat zij last van ons hebben, bestaat de behoefte aan een Rescue Surf Board. Deze speciale boards (o.a. voorzien van extra handgrepen) kosten bijna 1000 euro per stuk en ook deze materialen schaffen wij aan uit eigen middelen. Met de opbrengst van de Deen actie hopen wij een dergelijk board aan te kunnen schaffen. Mocht er dan nog opbrengst overblijven, dan hopen wij ook enkele Rescue Surf Pakken te kunnen aanschaffen zodat ook onze redders op de boards er warmpjes bij zitten. Helpt u ons om deze wens te verwezenlijken?!