Deen Sponsor Actie

Bij de DEEN supermarkten vinden ze het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij ze kunt doen, maar ook dat ze hun steentje bijdragen aan het sociale leven in de omgeving van hun filialen. Daarom sponsoren ze graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen. Door de coronacrisis is er juist nu behoefte aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom heeft de Deen besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren waarbij € 400.000,- ten goede komt aan ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van de Deen winkels.

Onder de 5 deelnemende verenigingen per winkel wordt er € 5000 euro verdeeld. Hoe meer sponsormunten wij verzamelen, hoe hoger de sponsorbijdrage zal zijn. Het is dus heel belangrijk dat wij allemaal actief mee sparen! Per 10 euro krijgt de klant 1 muntje om te storten in de verenigingskoker naar keuze.

De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. De munten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 12 september.

De verenigingen die meedoen aan de actie in de Deen aan de Hortensialaan zijn;

  • Handbal vereniging Tornado
  • Korfbal vereniging Apollo
  • SiU Heerhugowaard
  • Atletiek vereniging Hera
  • Reddingsbrigade Heerhugowaard

Uiteraard hopen wij dat de klanten hun munten willen storten in de koker van de Reddingsbrigade.

Maar wat ook enorm zou helpen is het verspreiden van deze actie via je eigen sociale omgeving, denk aan Facebook, Twitter, Insta en alle andere manieren waarmee je in verbinding staat met je familie, vrienden en collega’s die in Heerhugowaard wonen. Op die manier kunnen we een hoop mensen vragen om onze mooie vereniging te ondersteunen, door het doen van boodschappen en het storten van de muntjes in de koker van de Reddingsbrigade Heerhugowaard!

Om je hierbij te helpen is er een speciale webpagina gemaakt voor mensen van buiten onze vereniging waar we uitleggen wie we zijn, wat we doen en wat we zouden willen doen met de opbrengst.

De website : https://www.hhwrb.nl/deen/

Ook hebben we een Deen poster en een QR poster voor je gemaakt, misschien weet je een mooi plekje om deze op te hangen?

Bedankt alvast voor je helpende hand!